Velkommen til vår nye nettside

Endelig er vi på plass med UTEKI.NO som en helhetlig selvstendig tjeneste for våre kommersielle og kulturelle brukere, kunder og aktører.

DMG Utekino ble etablert i 2013 men har drevet med utekino i en årrekke før det. For dere som ikke kjenner oss er vi en gjeng ildsjeler som brenner for god filmopplevelse ute. Det er enkelt og lage god kino inne, men utfordringene og gjøre det ute både driver oss og motiverer oss til å hele tiden tenke nytt. Av den grunn har DMG levert utekino på alt fra de mest vanligste plassene til de mest særegne lokasjonene. Innovativ teknikk, gode løsninger og samarbeidsvillige aktører man samarbeider med er oppskriften til gode visninger, enten det er på fjellet eller i byen.

I 2022 og 2023 jobber vi med en rekke spennende prosjekter. Dette innbærer etablering av en filmfestival, alternative film lokasjoner og betalbar kino. Følg oss på facebook for mer spennende informasjon.

Velkommen 🙂

Ett kommentar til “Velkommen til vår nye nettside”

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *