Meld inn arrangementet (Oslo)

Utekino

la oss sammen skape magiske opplevelser og vise god film i storformat ute i naturen…

vår populære pop up kino

Løsninger For vindkrevende situasjoner

Proff løsninger

Truss og sceneløsninger

På løsninger der det enten kreves en seriøs duk for et perfekt resultat, eller det skal være visninger på en lokasjon som har store vind-utfordringer, så er en seriøs truss-løsning et godt og solid alternativ. Vi har også større formater tilgjengelig av trosseduker også. Trosserammer heises eller står med kranbil og kan derfor trygt plasseres over noe tid uten store tekniske utfordringer.

13m bredt bilde på Sognsvann
11m bredt bilde på trussramme Sognsvann
9m bredt bilde i ramme foran Oslo rådhus

Rammelerret

Vi har mange ulike størrelser rammelerret som kan brukes under enkelte type arrangementer og isntallasjoner. Størrelser fra 2-8 bildebreddemeter.

Enkel installasjon

Rammelerret tåler ikke mye vind da dem ikke er perforerte men kan alikevel benyttes om installasjonen gjøres riktig. med 1:1 gain i duken får du raskere bilde utendørs enn våre oppblåsbare og perforerte alternativer.

Skal vi møtes og ta en kaffe og prate om din neste utekino?

send en mail eller ring +47 23140402

FAQ

Når bør vi ha Filmstart?

Det kommer helt ann på hvilken dato i året dette blir. Men en liten stund etter solnedgang og at det begynner svakt å bli mørkt er et minimum. Vi hjelper deg gjerne å sette et tidspunkt.


Hva koster lisens?

Her kommer det helt ann på veldig mange faktorer. Er det gratis og offentlig er det rimeligere enn om du ønsker billett inntekter for dette. La oss ta en prat.


Må vi søke tillatleser?

Du må leie plass i en park eller spørre grunneier. Mange steder kan man leie veldig rimelig og nesten gratis hvis det er offentlig for alle. Ang støy så hjelper vi deg og søke/gi beskjed til nødvendige myndigheter om du ikke gjør dette selv.


Reklame

While the workshop is geared towards artists looking to go digital, anyone can attend.


DCP

For deg som ønsker og vise en DCP film så gjør vi gjerne dette for deg. Vi har ulike maskiner for ulike avspillinger. Noen har kun stereo lyd og andre har full 7.1 løsning.